"Het schone, ware en goede brengt uw organisatie van binnenuit in beweging"

Ina Smittenberg

Organisatiepsycholoog en veranderkundige

Met Ina Smittenberg haalt u een charismatische spreker in huis. Zij is eigenzinnig, kritisch, amusant, én inhoudelijk. Daardoor ligt het publiek  direct aan haar voeten.

Het Schone, Ware en Goede

Ina Smittenberg streeft naar het bereiken van Organitopia. Dit is een prettige werkplek, waar iedereen weet waarom het gaat en waar resultaten bereikt worden. Dit is een plek waar ruimte is voor groei en afstemming op de veranderende omgeving. Met het Schone, Ware en Goede geeft zij aanwijzingen om een organisatie met een hart te bereiken.

Een onorthodoxe aanpak

Ina Smittenberg is organisatiepsychologe en veranderkundige. Zij is gespecialiseerd in organisatieverandering en groepsinterventies. In haar werk put ze uit bronnen in de psychologie, filosofie en uit haar eigen professionele ervaring met advieswerk. In haar werk combineert zij veranderkunde en organisatiedynamica met inzicht in individuele veranderkracht en intrisieke motivatie.

Ina staat bekend om een vernieuwende, creatieve, resultaatgerichte en onorthodoxe aanpak.

In 2000 richtte ze Werklust op. Over hoe het Schone, Ware en Goede in te zetten om echte verandering in organisaties te bewerkstelligen, schreef Ina een inspirerend boek: Organitopia. Meer weten over haar boek, zie https://organitopia.nl

Volg haar blog via: https://werklust.org/wanderlust

 

Specialisme

Organisatie advies, Organisatieverandering, Persoonlijke effectiviteit, Zingeving

Taal

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Portugees, Spaans

Meer sprekers