"Het schone, ware en goede brengt uw organisatie van binnenuit in beweging"

Ina Smittenberg

Organisatiepsycholoog en veranderkundige

Met Ina haalt u een charismatische spreker in huis. Zij is eigenzinnig, kritisch, amusant, én inhoudelijk. Daardoor ligt het publiek ligt direct aan haar voeten.

Zij streeft ernaar Organitopia te bereiken. Dit is een prettige werkplek, waar iedereen weet waarom het gaat en waar resultaten bereikt worden. Een plek waar ruimte is voor groei en afstemming op de veranderende omgeving. Met het Schone, Ware en Goede geeft zij aanwijzingen om een organisatie met een hart te bereiken.

Ina Smittenberg is organisatiepsychologe en veranderkundige. Zij is gespecialiseerd in organisatieverandering en groepsinterventies. Zij put  uit bronnen in de psychologie, filosofie en uit haar eigen professionele ervaring met advieswerk. In haar werk combineert zij veranderkunde en organisatiedynamica met inzicht in individuele veranderkracht en intrisieke motivatie.

Ina staat bekend om een vernieuwende, creatieve, resultaatgerichte en onorthodoxe aanpak.

In 2000 richtte ze Werklust op. Over hoe het Schone, Ware en Goede in te zetten om echte verandering in organisaties te bewerkstelligen, schreef Ina een inspirerend boek: Organitopia. Meer weten over haar boek, zie https://organitopia.nl

Volg haar blog via: https://werklust.org/wanderlust

Specialisme

Organisatie advies, Organisatieverandering, Persoonlijke effectiviteit, Zingeving

Taal

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Portugees, Spaans

Meer sprekers