"Leef vanuit je hart en jij bent de leider"

Barbara te Boekhorst

Empowermentcoach/trainer

Barbara te Boekhorst geeft jouw event een positieve boost. Ze maakt zoveel mogelijk ondernemers en professionals bewust van hun innerlijke kracht. Alles draait om persoonlijk leiderschap, oftewel uit je hoofd komen en leven vanuit je hart. Het is haar passie om anderen te leren dat je zoveel sterker bent dan je denkt.

Barbara heeft communicatiewetenschap gestudeerd en heeft zo’n 30 jaar in haar hoofd gewoond. Gelukkig kreeg ze een ‘wake-up’ call, zoals ze het zelf noemt. Ze werd ziek en een arts adviseerde haar om de reis naar binnen te maken. Barbara stond niet gelijk te springen maar besloot het te doen om haar herstel te bevorderen.

Leef gezonder, productiever en zonder stress

Gelukkig is ze weer helemaal gezond.  Barbara heeft een krachtige energie en kan je snel, zonder veel woorden, in contact brengen met je essentie. Door af te stemmen op jouw energieveld voelt ze wat blokkeert en kunnen blokkades en belemmerende overtuigingen snel bij de kern worden opgeruimd. Barbara laat je graag ervaren wat je onbewust communiceert, hoe je beter kunt dealen met alle prikkels om je heen en hoe je met minder moeite meer bereikt.

Barbara te Boekhorst: alles klopt als je werkt vanuit je hart. Dan stroomt het op alle vlakken: je bent gelukkiger, gezonder, productiever en beter bestand tegen stress. Maar dat niet alleen: als jij straalt, straalt je omgeving met je mee! Ben jij klaar om te vliegen?

Koop nu haar nieuwe boek De Magic Methode

 

Specialisme

Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijke effectiviteit

In te huren als

SprekerWorkshops

Taal

Nederlands

Meer sprekers