"Ervaar de kracht van de kudde"

Marjolijn van Dieren

Paardencoach

Marjolijn van Dieren legt als paardencoach de verbinding tussen mens en dier. Wat kunnen wij mensen leren van de communicatie tussen paarden? En wat gebeurt er met je als je zelf in een kudde staat?

Marjolijn werkt met veel passie met haar kudde paarden op een mooie plek in de natuur. Een plek waar zij mensen weer terugbrengt naar hun kern. Dit gevoel neemt ze mee op het moment dat ze voor optreedt en voor een groep mensen spreekt. Dit kan in de zaal, of bijvoorbeeld buiten op een evenemententerrein.

Marjolijn van Dieren met haar paard op het podium

Samen met haar paard zorgt Marjolijn voor een bijzondere ervaring. Zij zet jou en de andere deelnemers een spiegel voor. Ze neemt je even mee in de wereld van de paarden, zodat je zelf even mag ervaren, voelen en zien wat dit voor jou als mens kan betekenen en wat je van hen kan leren.
Marjolijn van Dieren werkte 20 jaar als politieagent op straat, waarvan ze de laatste elf jaar bij de bereden politie werkte. Hier heeft ze een preventie programma ontwikkeld, waarbij ze van dichtbij ervaren heeft dat het fysieke en mentale gedeelte van mensen sterk met elkaar verbonden zijn. Hierdoor werd ze zo gepassioneerd, dat ze samen met haar paard Jasper in haar eigen praktijk. Samen met Jasper sprak zij deed zij een Ted Talk voor de Nationale Politie. Tijdens het werken met paarden heeft ze ervaren dat niet alleen het fysieke en mentale deel van mens en dier samenkomt, maar ook het energetische en spirituele deel. Alles is met elkaar verbonden.

Specialisme

Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

SprekerWorkshops

Taal

Nederlands

Meer sprekers