"Iedereen verlangt naar geluk en vervulling"

Lieke Deelstra

Zingeving en verlies, omgaan met verschillende levensfases

Hoe ga je om met verschillende levensfasen van mensen binnen de instellingen en organisatie?

Lieke Deelstra geeft uw event diepgang, op aansprekende en verhalende manier. Hierbij put zij uit haar jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen en groepen op het gebied van zingeving en verlies. Hierdoor zijn haar lezingen interessant voor therapeuten, coaches en zorgverleners.

Entertainer met sprekende beelden en archetypen

Lieke is een authentieke, inspirerende en enthousiaste spreker.  Zij doorspekt haar verhaal met sprekende beelden, sprookjes en archetypen. Ook schuwt ze de diepte niet, maar weet met theater en kunst het publiek te entertainer wanneer dat nodig is.

Lieke Deelstra put haar kennis uit de biografiekunde, en uit bronnen als filosofie en psychologie. Dit combineert ze met haar eigen ervaring in het geven van trainingen op het gebied van persoonlijke groei, coaching, procesbegeleiding en levensfasen. Zij geeft les op de Academie voor Geesteswetenschappen, het Instituut van Biografie, Mark Vitaliteit coachopleiding en Gruitpoort/lang leve de Kunst. Daarnaast heeft ze veel ervaring met Interdisciplinair werken en intergenerationele projecten.

In 2000 richtte zij werkplaats stap op. Ze staat bekend om haar creativiteit, initiatiefkracht en verbinding. Of dat nu op heel persoonlijk niveau is met persoonlijke levensverhalen, of op meta niveau met de grotere verhalen uit de wereld van kunst en geschiedenis.

Fotografie: Werkplaats STAP.nl en lichtschrijfsels.nl

Specialisme

Zingeving, Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

SprekerWorkshops

Taal

Nederlands

Meer sprekers