"Gebruik je fysieke intelligentie om steviger te staan"

Paula Kolthoff

Embodied learning | Trainer/Opleider | Organisatie-ontwikkeling

Paula Kolthoff spreekt over stevig staan in intense situaties, over waarachtig spreken en diep luisteren wanneer dat ertoe doet.

Iedereen heeft in zijn/haar werk- en privéleven te maken met intense situaties: een spannend gesprek, een complexe relatie met je baas, een conflict, of een reorganisatie. Situaties die je uitdagen om uit balans te raken. Sommige mensen maken daar zelfs hun werk van, zoals zorgmedewerkers, artsen, vroedvrouwen en politiemensen.

Sta sterk door je fysieke intelligentie effectiever in te zetten

Intense situaties rekken je grenzen op. Ze kunnen leiden tot stress, maar ook tot nieuwe inzichten, creatieve daden en zelfs tot topprestaties. Elke lastige situatie is een kans om je balans te versterken en steviger te staan.  Als professional is stevig staan een belangrijk aspect van je werk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die je begeleidt. Wanneer je aandachtig luistert naar je lichaam, wordt je lichaam een kompas waarop je moeiteloos kunt navigeren. Je lichaam is namelijk een bron van authenticiteit, informatie en verbinding.

Embodied Learning: door lichaamsbewustzijn je persoonlijk leiderschap versterken

Paula Kolthoff is auteur van het boek Stevig staan in intense situaties – Balans in je leiderschap met Embodied Learning. Ze werkt ruim 30 jaar als trainer, (team-)coach en adviseur. Zij heeft zich gespecialiseerd in Embodied Learning: leren door lichaamsbewustzijn. Paula ontwerpt lichaamsgerichte oefeningen bij training-, opleiding- en leiderschapstrajecten. In haar trainingsprogramma’s leert zij mensen om hun fysieke intelligentie effectiever in te zetten.

Paula is niet alleen een ervaren spreker; ze werkt ook altijd met oefeningen. Zo kan je aan den lijve ervaren waarover ze spreekt.

Specialisme

Lichaamsbewustzijn en leiderschap, Diep luisteren, persoonlijke ontwikkeling & effectivitei, Waarachtig spreken

In te huren als

Spreker

Taal

Nederlands, Engels

Video

Meer sprekers