"Where love is, there is power"

Maritsa Vaarnold

Intercultureel counselor

Maritsa Vaarnold gaat de dialoog aan. Wil jij onze diverse samenleving beter begrijpen? Ben je klaar om je eigen identiteit te verkennen en van daaruit de dialoog tussen verschillende culturen aan te zwengelen? 

Nederland wordt steeds internationaler. We krijgen steeds meer te maken met mensen met andere culturen. Hoe ga je daar mee om? Hoe leer je zelfverzekerd te handelen in een multiculturele omgeving?

Maritsa Vaarnold is intercultureel storyteller en inspirator. Zij weet als geen ander hoe je interculturele communicatie productief kan inzetten en voor je kan laten werken. Zowel op de werkvloer als in je privéleven.

Door middel van storytelling neemt Marits Vaarnold je mee op een reis langs teleurstellingen en verdriet, maar ook langs de bulderende lach en die traan. Met als slotstuk een ‘aha moment’ in de eigen levensvraag. Het is haar intentie je te leiden naar je eigen innerlijke kracht. Ze brengt je naar een maximaal gevoel van eigenwaarde, waarbij een gevoel van thuiskomen ontstaat.

Van hieruit helpt ze je om te gaan met wat interculturele communicatie te weeg kan brengen, zowel op de werkvloer als privé.

Maritsa Vaarnold werd geboren in Suriname en werkt en woont momenteel in Nederland. Haar bedrijf Vandoe helpt bedrijven cultuur sensitief te werken en  multicultureel vakmanschap te vergroten.

Vanadoe betekent “NODIG” in het Nederlands, maar is niet een op zichzelf staand woord. Er hoort altijd een zelfstandig of bijvoeglijk naamwoord bij, bijvoorbeeld: “Mi abi joe VANODOE”. Dit betekent “Ik heb je NODIG”. Iedereen wat nodig. De levensbehoefte van ieder mens is liefde of iemand die naar je luistert.

Maritsa Vaarnold is te boeken als spreker. Haar deskundigheid is intrinsieke motivatie, persoonlijke ontwikkeling en het verbinden van culturen.

Specialisme

Verbinden van culturen, Intrinsieke motivatie, Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

Spreker

Taal

Nederlands

Meer sprekers