"Door Personal Branding echt verbinden met jouw doelgroep"

Lotte de Man

Personal Branding Expert | Marketeer

Lotte de Man spreekt over het inzetten van personal branding. Waar liggen de kansen, wat zijn de resultaten en hoe zet je het in? Het maakt niet uit in welke branche je zit of welke functie je bekleedt. Voor iedereen, van student tot hoger management, is Personal Branding waardevol!

Jij bent offline al een merk, je moet hem alleen online nog leren inzetten

Iedereen kan werken aan zijn of haar eigen doelen en samen de doelen van de organisatie behalen. We zijn namelijk allemaal op zoek naar meer verbinding met ons netwerk. Een salesmanager is op zoek naar nieuwe leads, een bedrijf is op zoek naar zichtbaarheid en vindbaarheid én naar goede werknemers en stagiaires.  Lotte de Man helpt je stap voor stap naar een efficiënte en effectieve Personal Branding.

Personal Branding is dé marketingtrend

Personal Branding is een jonge professie, en staat nog in de kinderschoenen. Maar de ontwikkelingen gaan snel, én er zijn veel kansen te behalen. Personal Branding is niet voor niets de marketingtrend van 2021. Steeds meer mensen zien in dat verbinding maken belangrijker wordt en dat je op deze manier kan bouwen aan een duurzame marketingstrategie. Niet alleen de maatschappij, maar ook de social mediakanalen zijn hierop ingericht.

Lotte de Man spreekt bij bedrijven en bij Hogescholen door het hele land. Ze werkt samen met Virtuele Helden voortdurend aan de verbetering van haar Personal Branding formule. Met als resultaat een duurzame marketingstrategie die ze voor veel mooie bedrijven inzet.

Specialisme

Personal Branding, Content marketing, LinkedIn Expert, Media

In te huren als

Spreker

Taal

Nederlands

Video

Meer sprekers