"Lessen uit de topsport helpen het bedrijf naar topprestaties"

Lisa Westerhof

Olympisch medaille winnaar (brons) in zeilen. Wereldkampioen

Topsport op de werkvloer

De lezingen van Lisa Westerhof zijn levendig en vol energie. Met unieke beelden vol actie, inspireert zij uw publiek met het verhaal ‘van talent tot wereldtopper’.

Lisa begon als meisje van 10 met zeilen. Haar doorzettingsvermogen en commitment leidde naar drie wereldtitels en een olympische medaille op de spelen in Londen 2012. Op dit moment werkt ze alweer 18 jaar bij KLM als gezagvoerder op de Boeing 737 en geeft ze Human Factor trainingen.

Lisa’s jarenlange ervaringen die leidden tot een olympische medaille, gebruikte ze met succes voor haar carrière als vliegenier. En dat is precies waar haar lezing over gaat. Welke eigenschappen en acties uit de topsport kan je gebruiken om de top in het bedrijfsleven te halen?

Sporters hebben één ding gemeen met het bedrijfsleven, ze willen de beste worden en blijven. Dit bereik je onder andere door focus, succesvol samenwerken, goede doelen stellen, omgaan met tegenslagen, de balans tussen hard werken en ontspanning, en de juiste mindset.

Welk publiek wil nu niet van haar leren en haar bruikbare tips horen? Lisa weet haar publiek voortdurend te bemoeien. Een frisse wind waait door de zaal. Een ieder gaat naar huis met het idee zelf aan de slag te willen om die top te bereiken.

Lisa Westerhof is Olympisch medaille winnaar (brons) in London 2012. Zeilen. Wereldkampioen. Na de Olympische Spelen in Londen beëindigde Lisa, net als haar teamgenote Lobke, haar topsportcarrière. Op dat moment bezette het team de eerste plaats op de wereldranglijst.

Op dit moment is zij verkeersvlieger bij KLM. Gezagvoerder Boeing 737 en ook Senior Instructor, Human factor trainer en examinator B737. Ze zit in het bestuur KLM Women on Board en is lid van Diversity circle bij KLM.

Leuk weetje: Lisa vloog in februari 2014 het succesvolle Nederlands Olympisch Team van de Winterspelen in Sochi terug naar Nederland.

Lisa’s presentaties en clinics  zijn voor bedrijven, verenigingen en jonge sporters.

Specialisme

Intrinsieke motivatie, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

SprekerWorkshops

Taal

Nederlands, Engels

Meer sprekers