"Lessen uit de topsport helpen het bedrijf naar topprestaties"

Lisa Westerhof

Olympisch medaille winnaar (brons) in zeilen. Wereldkampioen

Topsport op de werkvloer

De lezingen van Lisa Westerhof zijn levendig en vol energie. Met unieke beelden vol actie, inspireert zij haar publiek met het verhaal ‘van talent tot wereldtopper’. Welke eigenschappen en acties uit de topsport kan je gebruiken om de top in het bedrijfsleven te halen?

Olympische medaillewinnaar

Lisa Westerhof begon op haar 10de met zeilen. Haar doorzettingsvermogen en commitment leidde naar drie wereldtitels en een olympische medaille op de spelen in Londen in 2012. Ze haalde de bronzen medaille. Na de Olympische Spelen in Londen beëindigde Lisa, net als haar teamgenote Lobke, haar topsportcarrière. Op dat moment bezette het team de eerste plaats op de wereldranglijst.

Vliegenier bij KLM

Haar jarenlange ervaringen als topsporter, gebruikte ze met succes voor haar carrière als vliegenier. Op dit moment werkt ze alweer 18 jaar bij KLM als gezagvoerder op de Boeing 737 en Senior Instructor, Human factor trainer en examinator B737. Ze zit in het bestuur KLM Women on Board en is lid van Diversity circle bij KLM.

Sporters hebben één ding gemeen met het bedrijfsleven, ze willen de beste worden en blijven. Dit bereik je onder andere door focus, goede doelen stellen en door om te leren gaan met tegenslagen. Daarnaast is het belangrijk om goed te kunnen samenwerken en de balans tussen hard werken en ontspanning in de gaten te houden.

Lisa Westerhof weet haar publiek voortdurend te boeien. Welk publiek wil nu niet van haar leren en haar bruikbare tips horen? Een frisse wind waait door de zaal. Iedereen gaat naar huis met het idee zelf aan de slag te willen om die top te bereiken.

Leuk weetje: Lisa vloog in februari 2014 het succesvolle Nederlands Olympisch Team van de Winterspelen in Sochi terug naar Nederland.

Lisa’s presentaties en clinics  zijn voor bedrijven, verenigingen en jonge sporters.

Specialisme

Intrinsieke motivatie, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling

In te huren als

SprekerWorkshops

Taal

Nederlands, Engels

Video's

Meer sprekers