"Sneller naar je doel met PR"

Jennifer Delano

High-end pr specialist

Met Jennifer Delano haal je een entrepreneur en high-end strategisch pr-specialist in huis. Zij verdiende haar sporen door twintig jaar te werken aan de promotie van aansprekende bedrijven, zoals Topbloemen, BNI, en ANWB. En ze zette de verkiezing Duurzaamste Bedrijf van Nederland op de kaart. De laatste tien jaar specialiseerde ze zich in de pr van mkb-bedrijven.

Steek je hoofd boven het maaiveld uit

Jennifer Delano prikt de mythe door dat pr een onderdeel is van de marketing-communicatiemix. Ze geeft mensen inzicht in de vaak onbegrepen wereld van pr en de kansen hiervan. Het is nodig je hoofd boven het maaiveld uit te steken om doelen te realiseren. Om daarmee als bedrijf de eerste stap te maken naar een gestructureerde opbouw van een nieuw klantencontact. Maar vooral laat ze zien dat aandacht trekken niet alleen leuk is, maar ook heel effectief als je je doelen wilt bereiken. Geheel tegen de stroom van de Nederlandse cultuur in, waarin ’’doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’’ de boventoon voert.

De lezingen van Jennifer Delano

Jennifer verzorgt lezingen over onder andere:

  • Sneller naar je doel met pr
  • Help, ik wil pr begrijpen en inzetten
  • 10 out-of-the-boxtips om aandacht te trekken
  • Aandacht trekken is leuk
  • Zo maak je marketeers van jouw personeel óf Zo zet je medewerkers in als ambassadeurs
  • Zo kom je in de kranten, op radio én tv
  • Zo zorg je dat klanten je leren kennen, herkennen en inhuren.

Jennifer Delano is met regelmaat in de media te vinden als pr-expert, bijvoorbeeld bij Radio 1, EditieNL, NRC, Metro en Hart van Nederland.

 

Specialisme

Media, Communicatie, Marketing, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijke ontwikkeling, Zichtbaarheid

In te huren als

Spreker

Taal

Nederlands, Engels

Meer sprekers