"Financiële onafhankelijkheid is een keuze"

Hadassah Vorm

Directeur Vorm Money-Maker

Hadassah Vorm werkt aan de financiële onafhankelijkheid van vrouwen. Het is haar missie om élke vrouw haar eigen stem te laten horen en financieel vrij te laten zijn.

Hadassah raakt mensen door haar levensverhaal en ervaring. Ze weet als geen ander hoe het is om je innerlijke kracht te gebruiken om ‘verder te komen’. In haar leven is ze drie keer vanaf ‘het 0-niveau’ begonnen met het opbouwen van haar leven en business. Ze weet uit eigen ondervinding dat élke vrouw haar eigen Money Maker is en dat dit een keuze is.

Vanuit deze ervaring helpt ze vrouwen om:

  • Zich te bevrijden van hun verleden
  • In hun eigen kracht en in het NU te gaan staan
  • Financieel vrij te zijn
  • Van daaruit hun gedroomde toekomst te gaan creëren

Multiculturele achtergrond

Sinds Hadassah zich kan herinneren is ze gepassioneerd over vrijheid, veiligheid en rechtvaardigheid voor vrouwen. Hadassah gaat in verbinding met vrouwen vanuit haar eigen multiculturele achtergrond.  Ze werkt aan de financiële mindset van de vrouwen, aan onzekerheid op geldgebied en over de afhankelijkheid die dat met zich mee kan brengen. Ze werkt zowel vanuit een dieper spiritueel, als emotioneel niveau.

Hadassah heeft vele vrouwen geholpen een doorbraak in hun bedrijf te realiseren. Uiteraard werkt deze verandering ook door in het privéleven van vrouwen. Ze heeft keer op keer ervaren, dat financiële onderwerpen gevoelig liggen. Vrouwen praten daar niet makkelijk over. Door te werken aan financiële vrijheid, zonder angst voor tekort of schaarste, helpt zij de vrouwen onafhankelijk te zijn.

Hadassah Vorm is directeur van Vorm Money Maker. Daarnaast is ze directeur van Alamofo Douane Expediteurs in Suriname en ORA Offshore Customs Consultancy in Nederland.

Hadassah is te boeken voor

  • Financiële onafhankelijk doorbraak realiseren met je bedrijf (mindset)
  • Vrouwelijke (melanine) ondernemers & geld
  • Hoe bouw je je leven weer op (Hadassah is uit een sekte gestapt en dakloos geweest).
  • Geweld in relaties
  • Hoe bouw je als vrouw met een gezin en 5 kinderen een succesvolle carrière op.

Offshore Customs Consultant

Ik ben ORA Offshore Customs Consultancy gestart op 1 januari 2017. Doordat mijn toenmalige werkgever de door mij opgestarte en ontwikkelde douane-consultancy tak niet wilde uitbreiden. De offshore markt had behoefte aan deze specifieke expertise. Daarom besloot ik opnieuw mijn eigen business op te bouwen. Dat is een groot succes gebleken.’

‘Ik ben consultant voor met name grote offshore bedrijven. Om er een paar te noemen: TenneT, HSM Offshore B.V en Heerema Marine Contractors SE. Mijn expertise is gericht op douane-technische adviezen. En zoals je waarschijnlijk weet is dat een echte (voornamelijk ‘witte’) mannenwereld. Je moet stevig in je schoenen staan om daarbinnen te opereren. Mijn hands-on mentaliteit en deskundigheid op het gebied van wetgeving, maar ook operationeel gezien, dwingen het respect af om aan- en bij te sturen en stevige adviezen te kunnen geven. Het doel is dat wat deze bedrijven operationeel uitvoeren, ook compliant is. Met andere woorden, wat de wetgever voorschrijft zowel op nationaal als op Europees gebied.’

 

Specialisme

Financiën

Taal

Nederlands, Engels, Surinaams

Meer sprekers