"Je hebt een stem. Gebruik 'm! Pak je Podium!"

Eva Brouwer

Spreker | Presentator | Presentatietrainer 'Pak je podium'

Iedereen heeft een verhaal en wat te vertellen, maar waarom is het dan toch vaak zo spannend om je mond open te trekken? Eva Brouwer is spreker, auteur, presentatietrainer en eigenaar van Pak je Podium, waarmee ze ondernemers en medewerkers van organisaties leert om zichzelf meer uit te spreken en te presenteren. Niet alleen met dat wat je weet, maar ook met wat je hebt meegemaakt.

Echt, iedereen heeft een verhaal!

Eva Brouwer is een waanzinnig kleurrijke, enthousiaste en grappige spreker en presentator. Met haar haal je een brok energie in huis. Ze zet het publiek aan het werk en aan het denken. En ze heeft een enorme klik met het publiek.

Eva Brouwer was jarenlang televisiepresentator. In haar talk ‘Niet zo bescheiden. De kunst van je podium pakken’, legt ze uit hoe het komt dat vooral vrouwen het lastig vinden om zich uit te spreken. En natuurlijk legt ze uit hoe je dat wel kunt doen, op een manier die veel beter bij je past! Haar talks zijn niet alleen voor vrouwen, maar voor alle organisaties die openstaan voor meer verbinding en inclusie.

Best vrouwelijk talent bij de verkiezing Dagvoorzitter van het Jaar

Eva Brouwer is een veelgevraagd spreker, trainer, auteur en dagvoorzitter voor uiteenlopende onderwerpen. Kortom, ze is een allrounder met kennis van zaken en humor. Eva werd eerder uitgeroepen tot beste vrouwelijke talent bij de verkiezing van Dagvoorzitter van het Jaar.    

Ze was best vrouwelijk talent bij de verkiezingen van de Dagvoorzitter van het jaar in 2013, en ze is sindsdien alleen nog maar beter geworden!

Specialisme

Inclusie, Diversiteit, Pak je podium, Presentatie, Vrouwelijk leiderschap

Taal

Nederlands, Engels

Video

Meer sprekers