"Hoe ver je ook gaat, je komt altijd jezelf tegen"

Brigitta Vos

Transformatiecoach

Brigitta Vos spreekt over de belangrijkste reis in het leven. Dit is de reis naar binnen. De reden van bestaan ​​en verandering komt niet van buitenaf, maar van binnenuit. Daar ligt de oplossing en daar ligt geluk. Voor iedereen gratis toegankelijk. Maar niet altijd direct voor het oppakken.

Brigitta Vos helpt individuen en bedrijven met deze reis. Zij wordt gedreven door de transformatieprocessen die zij teweegbrengt op het persoonlijk vlak van mensen en daarmee op zakelijk niveau. Daarbij hanteert zij een holistische manier van benaderen.

Vanaf 2001 spreekt Brigitta Vos met verve op verschillende podia. Zij sprak onder andere voor hbo-opleidingen en deed lezingen bij spirituele stichtingen.

Brigitta Vos spreekt voor groepen mensen die openstaan voor verandering en transformatie. Wat hun vraag ook is. Want plaats en tijd zijn beperkte menselijke constructies, creativiteit is een veld van onbegrensde mogelijkheden.

Brigitta Vos is transformatiecoach en trainer, galeriehoudster en business makelaar.

Ze begon op de universiteit met de opleiding kunstgeschiedenis. Direct na haar master volgde ze diverse coachopleidingen. Tijdens deze periode werkte ze voltijds als HRM manager en ‘zorgde’ ze voor zo’n kleine 100 werknemers. Daar paste ze haar coachtechnieken toe en hielp ze mensen te laten groeien, en te laten doen waar ze echt blij van werden. Na een opleiding tot ademcoach in Zwitserland en Engeland, was de tijd rijp om in 2001 te starten met haar eigen bedrijf.

Brigitte Vos heeft een passie om te gaan waar niemand eerder is geweest. Dat bracht haar naar verre oorden. Hier begon haar eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze ontdekte dat je de persoon die je zelf bent,  altijd met je meeneemt. Je komt altijd weer jezelf tegen. Steeds terug naar jezelf is een on-going proces waar je groei en geluk uithaalt. Uiteindelijk zijn we allemaal op zoek naar een vervuld leven.

Specialisme

Transformatieprocessen, Bewustwording, Coaching, Persoonlijke ontwikkeling, Spiritualiteit

In te huren als

Spreker

Taal

Nederlands, Engels

Meer sprekers